Onderwijs - All About Hout

Onderwijs - All About Hout

Ga naar de inhoud

Onderwijs

Naast het maken van houten items ben ik ook nog juf. Hoe leuk is het als dit gecombineerd kan worden! Samen met mijn collega juf Joyce (bekend van facebook)& met Katrotje ontwikkel ik materialen die in het onderwijs gebruikt kunnen worden. Blijf ons volgen, want er komt snel meer!
Houten kerstbomen voor teldopjes
Onderwijs
Dit pakket is in samenwerking met juf Joyce en bestaat standaard uit 2 houten kerstbomen en 68 opdrachtkaarten die via de mail aangeleverd worden.
- 24 patroonkaarten
-8 telkaarten met dobbelsteenbeelden
-36 telkaarten met getallen t/m 16.
Er zit een verschillende moeilijkheidsgraad in die met sterren in aageven.

Let op: de teldopjes worden niet meegeleverd! De meeste klassen zijn hier zelf van voorzien. Je hebt voor deze opdrachten de kleuren rood, geel, blauw, oranje, paars en roze nodig.
11.95 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Memory - getal & vingerbeeld
Onderwijs
Memory blijft een onwijs leuk spelletje! Deze memory bestaat uit 22 schijven van 5 cm ø met daarop de getallen 0 t/m 10 en de bijbehorende vingerbeelden. Daarnaast zit de memory in een mooi bewaarzakje.
17.50 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Paasei - geobord
Onderwijs
Dit pakket is in samenwerking met juf Joyce en bestaat standaard uit 2 houten paaseieren en 24 opdrachtkaarten die via de mail aangeleverd worden. Er zit een verschillende moeilijkheidsgraad in de opdrachtkaarten, zoals ook op de foto te zien is.

De paaseieren worden met losse deuvels geleverd, zodat je zelf kunt beslissen of je ze eventueel vast wil lijmen. Daarnaast zijn ze met losse deuvels gemakkelijk plat op te bergen en kunnen ze als brievenbuspakket (NL) verzonden worden.

Let op: de elastiekjes worden niet meegeleverd! De meeste klassen zijn hier zelf van voorzien. Je hebt voor deze opdrachten de kleuren rood, groen en blauw nodig
13.50 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Paasei - pompons
Pasen
Dit leuke motoriekspel bestaat uit twee houten paaseieren (formaat 21x15), een houten pincet, 70 pompons en 12 opdrachtkaartjes verdeeld over 2 niveaus (+ 4 blanco kaartjes). De kaartjes worden als bestand gemaild, zodat je ze zelf kunt printen en eventueel lamineren.

Liever een extra pincet? Kies dan de tweede set.
12.50 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
New!
Overige
Winkeltje spelen en centjes tellen zorgt ervoor dat je mini met geld om leert te gaan. De basisset bestaat uit 18 munten (3 van ieder) en 10 briefjes (3x €5 & €10, 2x €20 & €50) en wordt met een bewaarzakje geleverd.

Het formaat van de centen is 3 cm ø en van het briefgeld 7x3 cm. Je hebt de keuze om het geld alleen met getallen te hebben of geld en tekst. Zie hiervoor foto 2.
13.50 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Tik tak huis + basisdak
Onderwijs
Dit moderne tik tak huis is niet voorzien van een klok, maar van een verwisselbaar dak. Het formaat van het huis (incl. basisdak) 52 x 48 cm en er is ruimte voor een draaiplateau van 39 cm ø.
Tevens is het mogelijk om een naamgravering te plaatsen op het basisdak. De naam die op het dak gegraveerd mag worden, kan tijdens het bestellen geplaatst worden in het opmerkingenvak.
37.50 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Verwisselbare daken voor tik tak huis
Onderwijs
Deze daken horen bij het moderne tik tak huis en kunnen verwisseld worden met het basisdak. Het formaat van de verschillende daken is gemiddeld 56 x 27 cm. Je hebt de keuze uit boerderij & circus (op dit moment).
17.50 €(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Duurzame, creatieve  materialen! Ideaal voor in de klas. Love it!
juf Eef - 13-05-2021
Google review

Terug naar de inhoud